Kontaktirajte nas: tel.: +385 23 381 410 | mob.: +385 91 561 6609
Kneza Trpimira 2, Pakoštane, Pogledaj na karti
 

Kako doći Do nas

Naša Lokacija

Naši apartmani smješteni su u turističkom mjestu Pakoštane smještenom u samom središtu Dalmacije sa jedinstvenim položajem između mora i ribom bogatog Vranskog jezera (najveće prirodno jezero u Hrvatskoj, oko cijelog Parka prirode proteže se biciklistička staza duga 50 km, aktivnosti koje Vam se nude: pecanje, biciklizam, kupanje u jezeru, škola jahanja), u kojem se turizam razvija od 60-ih godina, kada se grade turistička naselja. Ugođaju pridonosi okoliš - stara borova šuma, lijepe uređene plaže i uvale, a iz Pakoštana se pogled pruža na tri otočića: Otočić sv. Justina na kojem sa nalazi samo mala crkvica. Veliki Školj, i Babuljaš. Okruženo je nacionalnim parkovima Kornati, Krka, Paklenica te Plitvička jezera i dva parka prirode Telašćica i Vransko jezero. Jedinstvene ljepote okružuju Pakoštane.

U mjestu je bogata ugostiteljska ponuda (restorani, konobe), zabava (diskoklubovi), sportsko-rekreacijska ponuda (tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku i dr.). Važan element turizma je ponuda domaće hrane.

Udaljenosti do ...

Pronađite nas na karti

* Kliknite na našu ikonu na karti i pronađite plan puta do nas...

Virtualno se provozajte Pakoštanima

Pakoštane iz zraka

Upit za Rezervaciju

Pošaljite nam poruku sa odabranim apartmanom, odaberite datum dolaska, broj dana koliko želite rezervirati i mi ćemo Vas kontaktirati i najbržem mogućem roku.

Trenutno Vrijeme